I heard you say


jag vet att dt viktigaste är att titta framåt. "titta aldrig bakåt, det som har varit har varit." men säger inte det emot allt lite. all kognetiv beteende terapi and shit. för det där bak som ligger och gnager, påverkar. den bara måste man ju gå tillbaka till?. men det jag tror att man inte får göra är att fastna. hitta ngn sorts ursäkt och stanna kvar i det dåliga. än en gång inte orka ta itu med det. låta det vara. ond cirkel, typiskt ond. man får backa lite, fixa till. försöka iaf. sen fortsätta framåt. man får nog aldrig släppa det där 'frammåt'.




don't look back in anger.


Kommentarer
Postat av: Thinker

D - Glöm inte tankens enorma kraft. Du och din kropp ända ner på cellinivå (placeboeffekten är i drift, jämt!) tolkar verkligheten utifrån din tankar om samma verklighet – vare sig det är fram-, nu- eller dåtid.



Världen omkring dig är inte ett faktum, det är dina tankar om den som skapar detta faktum och din sanning (dvs tolkning). Tack och lov har varje människa sin sanning. Och alla kan välja sina tankar i de allra flesta situationer. Men det sker för sällan – många tror att känslan är sann/äkta, men så är det inte. Känslan är resultatet av dina tankar.

Kedjan är tanke -> känsla -> handling/beteende.



Sedan är oro för framtiden och ältande om det som hänt bortkastad energi. Du kan inte ändra det som hänt och det som händer framöver händer vare sig du oroar dig för det eller inte. Fundera istället på vilka tankar du vill ha och vad du vill. Ett livsmål?



Som du själv skrev ”Be careful what you wish for” – det är viktigt och rätt.

2010-04-29 @ 14:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0