hej dååå!

HEY
min film tog slut nu, precis på minuten! inte så sent kan tänkas, men ändå ska jag gå nuuu!!
för ojoj, snart bär det av! mammas klocka ringde nu, och tlfn till faster som ska med :)
om 30' bär det av! wihooah!
jag och mamma kmr därför inte vara så aktiva på en vecka!
men ta det lungt, så "ses" vi sen!
take care!!

//deds & mamma.

dygnet är för kort!

"godermorgon" alla glada!! :D
herre. vaknade för ddryga 20min sen - kl14!! men det har sina förklaringar, somnade inte förrän imorse.
spydde mitt i natten. bara en halvtimme eller så, but still. inge kul..
nu dricker jag te för fulls muggar (heh) och ska fundera ut det sista med packningen - som jag faktiskt packade inatt. lillebror åkte iväg kl 04.45 imorse. några timmar senare sa jag godnatt!
och mamma är så duktig där ute! snart äre dags!! wiihii!
Deds

Midsommardagen 2010

Igår kväll tog D och jag en promenad i det vackra kvällsljuset och passade på att göra något riktigt midsomrigt! Vi plockade en varsin bukett med 7 blommor att ha under kudden och drömma om en prins.
Fast när det väl blev kväll ville jag inte lägga blommorna under kudden eftersom jag bäddat rent, så de fick ligga på nattduksbordet, och D glömde sina i glaset i köket. Så så blev det med de midsommarprinsdrömmarna :-)




midsommarafton

vad är det för dag egentligen, vad är det man firar?
jag sa till pappa igår att jag egentligen inte ville fira den längre. jag saknar midsommaraftorna vi hade som barn, tillsammans med hela uppsalagänget. alla lekarna, skratten och allt. det var så fint och jag vill inte förknippa midsommarafton med något annat än det. eller i alla fall inte förrän sen, om jag får barn eller så. ja, då får vi se. men just nu känns det inte så viktigt.
spenderat aftonen med mamma, reseplanering, promenad, blomplockning, james bond och lite prat. det var iofs rätt fint det med! ;)

förra året spenderade jag på badrumsgolvet, i 12h. spydde. villste inte ens att det var möjligt. där kan vi snacka tämning av magsäcken och en himla massa blod och galla. ursäkta..
så en klar förbättring av firandet detta år -  det tar sig!! ;)

för i övrigt är det ju ett fint tillfälle att samla släckt och vänner om man har svårt att finna tid till det annars. :) så jag hoppas alla ni där ute haft en fin midsommar med sill och allt vad som tillhör! midsommarkrans- & stång? ;)

nu kom lillebror innanför dörren.. hah..

//deds.


haha speejsaaat !

fin kväll <3


en bild säger mer än tusen ord.



ser nog inte ut som att denna kväll slutade så bra..


men det är klart den gjorde!! :D


Varm i hjärtat

...blir man allt när det bara kommer ett sms från min dotter där det står <3 .... bäst att kolla om det var till mig! Och det var det! Så glad man kan bli för två tecken, då när man minst anar det!

Här kan jag ju säga att det inte gått särskilt bra med någonting. Men jag får tänka positivt och tänka att det snart är en veckas semester och då kan jag äta goda sallader och bara njuta och koppla av. Måste komma ihåg att tömma kameran så att jag får plats med många nya bilder. Skulle allt vilja ha ett zoomobjektiv men tror inte jag hinner fixa det innan semestern, eller om jag ens har råd....eller så får det bli en sommarpresent.... fast jag borde ju inte.... hm...  hm hm, tål att fundera på!

Usch så mycket det är på jobbet, jag hinner ju inte ens ut och titta till min trädgård på kvällarna. Tur jag ser potatisplantorna då jag går hemifrån. De når mig över knäna och snart blommar första raden. Och när de blommat kan man skörda egen potatis - jippie!!! 

Potatismamma som ska ge skörd - undrar hur många det är under varje planta???
Snart får jag gräva upp och kolla - åh så spännande!!!

// E
                                                                                                                 

"ska vi ut o åka cab och fota lite... ;) "

hejhopp alleman!
fint väder idag! kunde man inte tro imorse när det regnade i mina ögon. nejmen jag drömde. handlade om A. jag satt i en båt som gick på grund, dte var ngn tävling, men hur som helst sjönk den. jag simmade in till mål och där satt A på en upp-och-nervänd(?) kanot tillsammans med några andra. jag har ju inte sätt henne på så länge så jag överraskade genom att välta dem i vattnet, heh.. A blev jättearg och sa till min lärare(?) hur sårad och ledsen hon avr på mig nu. jag grät som en bäbis i drömmen, så vaknade jag - och grät fortfarande. säkert 1min efter att jag vaknat också grät jag. sen satte jag mig upp och viskade "what the fuck?" hah, fattade ingenting. har ALDRIG gråtit när jag vaknat, aldrig gråtit på riktigt av en dröm. visste inte ens att man kunde det, eller ja.. haha  :P
hon betyder mycet för mig den där damen.

vaknade förmodligen av smset pappa skickade - "ska vi ut o åka cab och fota lite... ;)"
"jaa :D" skrev jag tillbaka. so we did!
vi tog lilla bilen, en ryggsäck med fika och åkte ut på Ekerö, jättefint !! :D



wiihii

...backa lite så fåru bättre bild, pappa"



BÄSTA bilden ever! ahha pappa.. <3

hoppas ni haft lika bra dag som jag! träffa kär vän i v-by sen också!" och ikväll blir det stranden med ytterligare två fina vänner! wiihoo! :D
//deds.

sommartider, kom och lek en sommarlek.

hey!
nyss hemkommen från en lång dag på sjukhuset. åkte redan vid 8. tiden beror på min & pappas osynkade tider, haha. men jag hade bara samtal & vägning, det vanliga. nu har han, behandlaren, semester i 1mån. nästa tid är 30juli, NIIICE! :D
"har aldrig haft ngn som försöker så mkt .. ändå förstår jag inte". han ignonererar/nonchalerar mina spyproblem. som vanligt, när ngt är oförklarligt, när man inte kan göra ngt,.. denna känsla av maktlöshet. då ger man upp. tydligen.. I keep telling him att det är mitt största problem just nu. jag mår så bra, sen när jag spyr. fyfan i gatan vad jag hatar livet då.  mig.
men det värsta med det här är ändå vägningen. jävla grej alltså. jag bryr mig ite om vikten. när jag är hemma - jag väger mig ALDRIG! jag vill inte veta, för ajg vill inte bry mig! uppenbarligen bryr jag mig grundad på den reaktion jag får när jag står där på enheten. men jag vill inte, därför undviker jag det hemma. VEM VILL VARA KONTROLLERAD AV EN VÅG?! fuck that. det irriterar mig. att bara för att det är fokus hos doktorer och behandlare - påverkar det även mig. att kämpa för en viktuppgång är lika krävande och jobbigt som att sträva efter viktnedgång. så även där har vi en kamp. och jag förstår inte.. jag går upp som jag ska och är nästan där nu. ändå.ändå! ska allt fokus läggas där. frustrerande.
ska bli skönt att slippa vågen i en månad nu. skulle gärna slippa den för gott. är jag den enda i denna sits som inte vill se en våg i denna situation?


den här sommaren har börjat så fruktansvärt bra.
snälla låt det rulla på i samma anda!



den här sommaren kommer bli bäst!!! :D
pepparpeppar


take care ! <3 deds

fåtage getafå

en kamp inte många kan förstå.
en strid som lider mot sitt slut.
en vilja som inte går åt samma håll.
en önskan som klarnat.
en skiss som fått färg.
en skepnad som trätt fram.

överflödigt,
en pusselbit som inte fick plats.
något man inte bad om.
något man fick ändå.



något man aldrig såg,
något man aldrig förstod.

trots gropen,
trots vurpan,
trots fallet,
vi fångas upp.

marken,
pålitlig.

vi får,
vi tar,
vi ger.
livet.

LEV.

deds

Torka tårarna min vän

Jag skulle gärna hjälpa dig upp
och kunna lysa upp den väg du springer
Om jag kunde vagga dig varm och lugn
Jag hör nog samma röst
och bor i samma land
med samma klockor som ringer
Du går inte ensam genom dunkla rum

Vi är vallfår i vargarnas tid
Det är gamarnas klockor som ringer
Inget ljust där vi irrar och springer
Runt i våra dunkla rum

Nothing helps but time, time is all I own



det är mycket som händer nu, mycket som rör sig & snurrar runt i huvudet.
på både gott och ont.
jag älskar att leva, men får lite panik av tiden. inte att den är knapp, bara att jag är rädd att den ska bli det kasnke. jag orkar inte vänta mer, slösa bort mer. det är så mycket jag vill göra NU. allt på en gång.
haha kaos i huvudet, det är kola i min skalle!
deds

sjukling blir frisk.

enheten, han tog min diktbok, hua. har jag visat för två personer hittils. men jag har varit duktig, igen. nära vikten alla vill att jag ska nå, nära träningen och nära allt som har med den där vågen & behandligen att göra. alltid samma visa och prat om "min förmåga att tänka, snabbt." så olika andras kan den väl inte vara..
jaja, det går i varje fall bra, [ngt mer specifikt ni undrar?] och på tisdag är sista gången innan hans semester på 1månad.. eller var det måndag kanske?`.. :P
haha lite seg i kolan är jag allt, andra utekvällen i rad nu och jag börjar känna mig som en tant "orkar inte två dagar i rad" haha.. men hela förra och denna vecka (hittils) har ju varit helt insane!! men oj vad kul!! :D
jag kan bara säga en sak - älskar att leva! jag vet knappt vad jag ska säga, allt är bara en sån skillnad..

visst jag har inte varit sjuk i hela mitt liv och har inte alltid mått skit. men störra delen av mitt liv, ja - det har varit en kamp. det är det fortfarande, utanför ätstörningen. för nu är jag tillbaka i den riktiga världen, där allt inte handlar om mat och vikt. när det känns att leva. för det gör det, oh yes it does.
men det är lättare att hantera ju säkrare man är i sig själv och ju bättre man mår. jag märker det nu. och jag har även fått en annan insikt i begreppet att känna sympati, man behöver inte dras ned så förjävligt. även om jag ofta fortfarande gör det. jag har lärt mig mer om livet, konsten att leva. när jag mår bra kan jag uppskatta det, förut visste jag att det bara var en transportsträcka till min grop, dit alla slag tog mig tillslut. för så kändes  dagarna, att gå emot storm och piskande grenar som slog mig mot marken. varje dag.

det jag kan minnas som var riktigt kul - äkta glädje från tiden innan jag blev sjuk - är träningarna, lägren och grekland. i grekland såg jag något jag aldrig tidigare sätt på det sättet. en familj, en glad. vi skrattade.
det tog slut när vi kom hem.

deds

Middagsgäst och foto i blodet

Hej hopp, ho ho .... nä, ingen middagsgäst ... fast gäst är man ju faktiskt inte då man äter i sitt eget hem. Men ni förstår vad jag menar....

Vilka fina fotografier - D har det verkligen inom sig, det där kreativa skapandet. Blir så glad, för jag känner igen mig, från jag var 12 år har jag ofta gått omkring med en kamera på magen. Kanske inte alltid så proffsiga kort, men kul är det med bilder och att skapa.
Bra D - du är duktigt! Världen är din - föreviga den - du har det i dig!!

Kram till alla som följer oss!
// E

fotorunda

Hejsan!!
en annan har varit ute i fina Hässelby och prövat nya kameraN! hur kul som helst är det!
typiskt bara att det skulle börja regna mitt i allt. men det gjorde inget"!
hihi I'm stuck !






//Deds


lite sömnbesvär a la' deds!

.....ngt som börjar gå mig lite på nerverna är denna obefintliga sömn. gah, efter alla dessa år. vad är det med den?? nu ska väl mamma upp om en halvtimma och har redan smsat med min vän som går upp nu och börjar jobbet kl6... :P
mitt huvud kliar. vill upp och tvätta håret. men då måste jag ju torka det och gahgah.
vill inte väcka alla. men när mamma går upp. kasnke lättare att sova med avsvalkad kropp?
gud, mina ögon är så trötta - kroppen säger ngt annat.

 GAH.
sweet dreams..

13juni

hej!
åh mamma är tillbaka, sedär! hej!
gissar på att "se om ngn annan vågar sig på utmaningen" är en typisk pik till mig.
mamma, du vet vad jag äter och inte äter.
du vet mkt väl vad jag kan "tänkas" äta, vad som för mig är utmaning. jag vet om att jag säger emot mig själv väldigt mycket. man ska äta allt, jag vill äta allt, vill kunna. det finns dagar då jag är modigare, och dagar jag är feg. även om jag är så mycket friskare nu är det fortfarande lite snurr i mitt huvud. men jag ser så mycket framsteg och jag hoppas inte att det bara är jag som ser dem. för några månader sen kunde jag inte ens skriva såhär;
jag äter - check.
jag går upp i vikt - check.


nu kan jag det. och att jag två ggr nu vågat äta ngt som jag för allt i världen aldrig skulle vågat ta själv, är väldigt stort för mig. 1. potatisen i olja och bacon. 2. stört jävla äcklig fet salami.
men jag gjorde det. och det var inte gott, men jag dog inte.
jag har inte spytt mer än 2ggr i veckan, i 2-3veckor nu. det är verkligenverkligen stort.
jag mår så jäkla mycket bättre nu. men jag förstår att när jag spyr, blir det jobbigt för mig. jag blir besviken, alla runt om mig blir besvikna, mamma blir besviken. (för ja mamma, jag tror att du blir det.) även om det inte riktigt är "mitt fel" och jag inte kan styra eller påverka alla gånger..

menmen för att förtydliga lite vill mamma att jag äter middag med henne ett par ggr i veckan. i 2veckor i rad nu har jag BARA ätit borta, alla dagar. för det har varit fest och mottagningar. det har varit utmaningar i sig det med. och det har gått rätt bra..

deds

Back on Track

Hej hopp, här kommer en som knappt lagat mat på hela försommaren, förutom till studentskivan då.
Men nu får det bli lite lugn och "back on track".

Veckans påbörjade meny består av:
Söndag: Svensk inpsiration
Matig färskpotatissallad med somrig lax (färskpotatis, morötter, senap, rapsolja, vitvinsvinäger, flingsalt, svartpeppar, dill, röd lök, pepparrot, vanligt salt, svartpeppar, rostade hasselnötter och citronklyftor) och till detta en kesoröra (basilika, persilja, olivolja, keso, turkisk yoghurt, salt och svartpeppar).
Till eftersätt blir det en rabarberpaj - Rabarberdröm - rabarber med ett täcke av havregryn, vit choklad, och mandel .... förstås lite socker eftersom det är paj.

Måndag: Italiensk inspiration
Fyllda fläskkotletter med salvia, till detta färskpotatis. Fyllningen består av salvia, parmesanost, parmaskinka och torkade aprikoser. Till efterrätt blir det en Melon och jordgubbssallad med kokosyoghurt.

Tisdag:Sydafrika - VM-inspiration
Aprikosmarinerade kycklingspett med sesamdipp, fruktig sallad med jordnötsdressing och till detta ris

Till lunch kommer jag att laga en tomatsoppa på färska körsbärstomater och till det får man äta bröd. I övrigt så kanske det blir rester av maten som då får bli lunchlådor.

Lite planering är det allt, men det är underbart att äta god vällagad mat med bra råvaror, så nu ska jag strax åka och handla! Även jag måste ta tag i att vara snäll mot magen! Utmaning, utmaning!

Frågan är om någon annan vågar anta denna veckans utmaningar? Hoppas det....

// E

fullt ös - medvetslös !

jag fick en ny dag, och en till!
ihi. igår var vi på käre väns studentmottagning, två kära vänners. :)
studenten är verkligen kul, man tror inte innan på de som säger att det är en av de bästa dagarna. för många tycker och säger verkligen det - studenten är bäst. och den är det! det är helt otroligt.
ändå kändes det som att jag tog studenten förra året, men alla skivor, mottagningar och utspring med kära vänner. tänkte att nog inget kunde slå det. det kunde det. eller slå och slå. det var en annan känsla att stå där med mössan på huvudet och veta att släkt och vänner kommit för din skull, för att fira din dag. gratta att skolan är över, u made it.
det var en av mina klart bästa dagar i livet. :)


bad mitt i natten blev det också, haha!"
fullt ös - medvetslös.
//deds.

please.

ny dag. snälla, ge mig bara en ny dag..

våga

likt en eka, något med åror.
vi kämpar, tar oss fram.
känns ju så fel, fram är bak.
rätt, strider mot normen.
det vanliga, något någon sa.
hårt arbete, vågor motarbetar.
framme, med ryggen mot.

djupare vatten, räddsla.
vi vill vända, köra rätt håll.
framåt, tillbaka till det grunda.
där vi bottnar, står stadigt.
kamp i vågor och storm, förgäves.
missade nästa steg, priset.
djupare vatten, större båt.
vi vågade inte se, motorn.
starkare, åt rätt håll.
trotsa det man var van vid,
att vara stark, våga.



8juniii

herre. jag är verkligen ingen sovartyp, klockan är 4. när ska detta sluta frågar jag mig?..
dagen har i varje fall varit bra. hållt igång sen kl9. åkte med pappa till IKEA, fixade lite med studentgrejs, sen hem, lämna grejerna vidare till vby.
haha jag och pappa blev stoppade av polise, fick svänga in vid knallen. vi förstod ingening och gick och handlade, en mjölk och ägg. hade påsen synlig i mitt knä, (tog en påse med affärsloggan på istället för de genomskinliga gratispsarna), och åkte därifrån, hehe..
vällingby - köpa grej att hänga runt halsen, sen vidare till ett utspring. hem, byta om - få skjuts till vällingby och gå till johannelund. hämtad efter 2,5h typ. vidare till nästa mottagning, som blev sen. men åh så kul!! :)
brabra dag alltså. älskar när det går vägen.

men som sagt, sömnen ?

måste ge mamma en spart i baken s¨hon skriver lite i bloggen! dåligt mamma ! :P hehe..
ciao.
deds




Loggar in och ut

Oj oj oj, detta är inte bra.Nu är kl 01.20 och jag har precis jobbat klart. Vill bara meddela att jag inte glömt bort dig lilla blogg, jag kommer igen, men inte just idag, för nu ska jag sova! Och njuta av att det är studenttider - så fantastiskt skönt det måste få vara att bara skutta ut ur skolan och vara fri fri fri...

Natti natti

// E

enheten

ja, enheten idag. gick bra och jag känner mig så glad ! detta ständiga prat om  min hjärna, mina tankar. varför jag spinner vidare på allt, varför jag bara måste förstå allt. varför jag låg och ligger så långt fram i huvudet jämförelsevis till kroppen. jag ligger längre fram för att jag gått tankevägen så många g¨ånger, fram och tillbaka. ältat och trasslat, hittat lösningar för att förstå. det är mindre som är jobbigt, men mycket som är svårt. veckans alla 100 mottagningar blir bra utmaningar och gårdagen gav på en stor framgång.

sås som jag ofta vill akta mig för, frågade jag inte ens vad den innehöll. "vågade" inte, kände mig oförskämd och åt ändå. 2veckor sen? nej, då skulle jag frågat. små framsteg, men ack så viktiga. kvällarna är värstvärst. dagarna är bäst. like.

lämnade dator, böcker & bricka idag. fick ut mina betyg. nöjd blev jag, glad! :) sen vare till att fixa nytt pass. lillebror tkt jag såg allt annat än bra ut på fotot. here we go again, alltid samma visa på pass och ID kort, haha..

nu vill jag sova. somnade 7 imorse, vaknade starx innan 10. bror hade larmat in mig, så mina första ord blev en kod till secuoritas, haha. godmorgon på er med!

sova vare ja. full rulle imrogn. ah!

//deds.


nationaldag

hej!
firade brorsans fru idag, grattis grattis!! :) alltså vädret är underbart!
handlade med mammas kille sen, till grillning. stötte på pappa & M i affären, heh. grillning sen ja. ush. ont i magen som en gris. äter alltid för mkt. ångest efter. att det aldrig aldrig kan släppa. vad äre för fel?
känner mig fortfarande så stor ibland.. även om jag ser min kropp som SJUKT mkt snyggare nu. trivs mer än ngnsin. är kanske rädd att det ska fortsätta upp tills jag blir tjockis. vet inte. jo, det vet jag. så äre nog..

jävla blajj.

grattis my love, miss u.

deds.

studeeeent

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN,
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN,
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN,
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN,
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEEEEN - FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!
WIIHOO!!! :D

heeelt otroligt, studenten! no more school, fattar ingenting. gårdagen var helt otroligt himla bra - galet!
började med "frukost" (i ciderform) i rondellen kl9. såklart hade jag glömt köpa blommor till lärarna, så ett litet stopp på statoil fick göra susen! mitt i allt ramlade min nagel av! AH. fick panik, ringde mamma som tog en tripp i rondellen och gav mig nagellim genom fönstret i farten. hehe.. halv11 spatserade vi lite halvsnyggt bort till skolan. lärarna pratade och bjöd på lite dans. eleverna var out of control! 1h senare gick vi alla på ett finfint led ner till utsprings"huset". där vare familj&vänner med skyltar! namnen ropades upp och vi sprang ut, i klungor. haha.
fint mottagande fick jag & L följde med på flaket! hur kul som helst, lite kallt, men kul - galet.

sen hem till mottagningen - snabb dusch & nysminkning. timmarna här vet jag inte vart dem tog vägen! :P
hela mottagningen var superfin, ett tack till SOLEN vill jag också ge!! och presenter, herreherre! kände mig och kännER mig jättebortskämd... :P
sen var det vidare till slutspurten, krogen - grodan. knas blev det där då vi nästan inte kom in!
Åh juste - mötte flubben påvägen in!! :D
partyparty. well, what can I saaay? CRAZY!!!

hur bra och fin och bäst dag ever!! TACK ALLA ALLA ALLA SOM FÖRGYLLDE DEN!
couldn't be more greatfull! <3

TACK





//love deds


3juni!

ojoj, fullt ös - medvetslös!
mamma fick hjälpa mig med hårtvättandet idag, heh.. svårt det här med naglar. sen så gott som det gick, fixade jag restrerande frilla, smink och kläder. vidare till hby slott, för studentfotografering och lunch. färdiga vid 4. vidare till centrum, utag av mer pengar till flaket, eller ja, nersprutningsöls-pengar! sen hem, av med klackar (jag övar), hoppa i mer bekväma kläder och tillbaka till vby! bio med E, sex and the city. sen hem, bära bord och varva ner. no sömn yesterday, se om det blir ngn kväll. hoppashoppas, annars kmr jag dööö. eller däcka tidigt i varje fall. 
TAGGA - upp till champagnefrukost i vällingbyrondellen imrgon. mums. 
SKÅÅÅÅÅL!

//deds. 


bye baby boo.


One that made you have to say goodbye


This romeo is bleeding
But you can't see his blood
It's nothing but some feelings
That this old dog kicked up

You see I've always been a fighter


dedde goes tjejig!



ooooh helt handikappad !
har för första gången långa naglar. min käre granne fixade, snällt snällt!
men snacka ovat vill jag lova, & paniken sprider sig ju liiite när smsandet blir lidande!!!
ingen k mr känna igen mig på fredag, herre min skapare. ni ska få se!

1juni.

tjoho!
aaaaaaah skämta inte - ny månad ?!?!?!

mötte upp mamma på hennes lunch idag. vi gick runt och letade efter skor inför fredag, stuuudeeenteeen. wiho!
jag är inte så bra på skor, men tillslut stod vi där med två olika par i handen. vita vs svarta. det blev ett par svarta, jättefina! så nu får jag öva lite extra här hemma på att gå i klackar, haah.
sen gjorde jag ett stopp i vby på vägen hem, lösnaglar & framsar, + 2 sms till olika vänner. en hjälper mig med fransarna och en med naglarna, hihi. perfekt!!

nu ska jag snart iväg på funktionärsuppdrag. lillebror har tydligen mkt i skolan så här får man rycka in. suuuuck.
menmen. nu kom han och snodde tv också. ska inte du plugga?!

tack för hjälpen och skorna idag mamma! <3

//deds-.

closed doors

Regnet öser,
Solen skiner.
Regnbågen visar vägen,
Geggan utmanar.
Vi går utan att veta,
Söker en skatt.
Bilden är en kista,
Våra huvuden berättar.
Vi letar och går,
Utan framgång.
Trötta & besvikna,
Vi ger upp.
Vi hittade inte det vi sökte,
Vad sökte vi?


det mest dumma man kan göra är att leta efter något specifikt. att måla upp en bild av hur man tror att det ser ut. hur vi tror att det ser ut. vi sätter ihop delar av det vi redan sätt, det vi vet om. men uppenbarligen är det vi söker ingenting vi redan haft, sätt eller har. förstå hur mycket man begränsar sig, hur mycket man kommer missa. alla dörrar man stänger, alla tillfällen man ratar. det är värt att tänka på.
vi kan söka, men det gör vi ändå alltid, omedvetet. vi vill alltid ha lite till, aldrig nöjda. ibland kanske vi hittar det, oftast när vi minst anar det. då ska vi nog försöka hålla fast, men inte binda oss. inte bli beroende.
stäng aldrig dörrar.

deds


RSS 2.0