hoppsan

haha ser ut som jag var full när jag skrev det förra inlägget. ska bara framföra att så var INTE läget. gick bara inte att skriva varken med T9 eller små bokstäver.. men det gick! :D

spökeee...

hEJ ALLEMAAAN! NY TLFN, MÅSTE JU TESTA DESS FUNKTIONER. DOCK VET JAG INTE OM JAG HAR DENNA INTERNET-FUNKTION.. LÄR JU MÄRKASTPÅ RÄKNINGEN... HAR INTE SKRIVIT PÅ ETT TAG, JOBBAT MKT OCH DE SENASTE DAGARNA HAR INTE VARIT SÅ ...ROLIGA. VILKET OFTAST, TYVÄRR SLUTAR MED MER SPYOR.. VILKET GÖR SIG PÅMINT I MITT SPÖKLIKA ANSIKTE..JA NI SER BILDEN... FASEN I GATAN VAD JAG SKA SOVA INATT! PEPPAR PEPPAR..  

Visumansökan postad

Och det innebär att dagen för avresa närmar sig! Ja, inte min avresa men D's resa till andra sidan världen!

Ibland önskar jag att jag var ung igen och kunde göra alla sådana där roliga saker. Gå på party och ha sanslöst roligt, vakna pigg som en lärka dagen efter och inte som nu vara trött en hel vecka efter ett riktigt bra party. Att åka jorden runt och inte ha en endaste bankavi som ligger och väntar på att betalas, att framtiden helt enkelt ligger blank och outforskad framför en.
Men när jag tänker på mina fina barn, då vill jag inte alls göra allt det där jag skrev om nyss, för det är faktiskt det bästa som hänt mig, det att ha fått mina två underbara barn. Finns inte ett party, en bankavi som är är mer värt än mina två!

Och jag önskar av hela mitt modershjärta att de får göra allt det där roliga som man kan göra innan bankavierna börjar ramla in, innan karriärvalet kräver sitt....

Så nu åker hon snart, min lilla ... faständå stora....min underbart vackra coola trevliga dotter!

// E

updatee

tjoho!
hemma från jobbet! övningskörde igår och även imorse, värsta kul !
måste lägga på ett kol med teoripluggandet också! gick förbi pappa nu och skulle hämta boken, självklart kmr jag hem utan den..glömde. :P
idol står på tv:n, lillebror i soffan och mamma i tlfn i köket och en annan har precis slurplat te! :D

skorna ja.. svårare skor att beställa kan ju knappast finnas.. vill ju ha dem så gärna :( men nu när man (nääästan) gett upp hoppet om de där, vad tror ni då finns som reklamruta på bloggen? JO SKORNA.
suuuck.. en dag ska jag ha de där !! :D

ps. styrkekramar till morfar <3
ds.

//Deds

Ska jag blogga alldelels själv sen ????

Men fy då, så tråkigt.... men då kan ju D gå in var hon än är i världen och se hur läget är. Och då kan hon ju blogga! Jaaaa, då känns det inte lika ensamt längre!

Har mest jobbat och tränat, har inte hunnit med något. Jo, ett gulligt barndop igår, lille söta mini Filip.

Idag var jag så trött, hade lite ont i hälsenan sedan tennisen i somras, så jag bestämde mig för att inte träna utan åkte hem för att vila. Men - vad händer - jo, min kropp tycker det känns mysko... att inte träna! Fantatsiskt - att man redan kan känna så. Att beroendet börjar komma! Det beroendet måste jag ge efter för....
Nu gäller det att inte släppa taget.

Annars är allt bara bra!
Så, nu ska ska jag hjälpa D köpa högklackade skor, hejdå, hinner inte mer....

fotofotofoto

hej!!
ojojoj, segaste knoppen på jorden känns som en bra beskrivning av bollen på min hals!
varit i studion idag, fick vara med på en underklädesfotografering av en snygg (blivande) brud!!
direkt efter det, raka vägen till ett bröllop strax innan Gustavsberg. Ösregn, men roligt! allt är erfarenhet och jag älskar verkligen det här! får inte nog, så otroligt himla kul!!!
men nu är jag bara så extremt trött och "vi måste göra det här nu, och det här. det här också!!" - meningarna förföljer mig som min dubbla skugga. så ingen rast, ingen ro! igår vare partyparty också!  tror jag somnade till 4ggr på tbanan hem nu också..
but that's life! ..and Im gonna feel more of that soon..

ska snart träffa kära L, men ikväll ska jag nog försöka ta det lungt, fast dop imorgon, hinner inte riktigt varva ner..



//Deds

Grym träning

Hej hopp, länge sen sist!
Oj vad jag har tränat!!! 4-5 gånger/vecka....
Jag somnar som en klubbad på kvällarna! Äter bra men inte dietmat. Inget sug efter godis... tjolahopp :-)

Var extremt trött en dag och tänkte på lunchen att jag behöver något uppiggande. Höll då i en Cola Light...men nä, den kändes inte rätt... oavsett kalorier ... den kändes för konstgjord helt enkelt, för artificiell!

Men jag är trött, är aldrig hemma, bara tränar eller går på akvarellkurs eller jobbar! Får ringa alldeles för många gånger hem och be sonen fixa mat själv. Klart han kan det, men det är ju lite mysigt att äta tillsammans också! Saknar det.... att äta middag med båda mina barn, men det kanske kommer så småningom...

Men idag var jag hemma i tid och fixade wok och det kändes bra.

Men nu har maten sjunkit undan så nu ska jag gå iväg och träna... Hörs snart igen!

Just det ja, har bestämt jag ska fylla på med fler PT-timmar....så att jag inte tappar detta!

// E

hard work


correction - kl 00.00 gick jag från jobbet..
ZZZzzz...

haha.. håller på att försöka laga en mobil, fick preciiiiis igång laddningen (laddaren är nästintill obrukbar), så kmr mamma in och ska flytta en lampskärm som ramlat ner. och vips, så är det bara att börja om med mobilen..
suck !

deds

hm


..nej jag ska inte sluta äta. dumt sagt..
men ibland känns det som enda lösningen, även om jag vet att det bara ger motsatt effekt.
jag v et inte vad jag ska skriva för att förklara, kan försöka sen..

idag blir det en extremt lång dag.. 09.30-19.00 + ca2h. så runt 00.00 är jag väl hemma inatt, för att få upp kl 6 morgonen därefter, woho.

igår fick jag sluta lite tidigare eftersom att jag av ngn konstig anledning har stängning varje gång jag jobbar! då passade jag på att övningsköra med pappa, värsta roligt! :D
imorgn skulle jag ha fått sluta vid 17.00 men min chef berövade mig på det och ändrade till 19.15 i mitt schema.. (eftersom att han ville gå vid 17) haha alltså.. :P

jaja ska EGENTLIGEN  inteinte klaga, men ibland går det bara inte.. kan bero på gårdagens församling av dryga kunder på jobbet igår, alla riktade in sig på mig också.. haha jäkla grej..

jag ska sluta


jag ska sluta äta,
för då finns inget att spy.
jag ska sluta duscha,
för då slutar mamma bli arg.

vet du vad ångest är?

hallo

hejsan!
lite trött i kolan idag. jobbet igår gick jättesnabbt, hoppas det gäller samma med dagen. :)
ska fota på lördag igen, med fotografen, hihi så kul!! mamma kanske följer med och fikar under tiden :)

måste skynda skynda nu! skriver ikväll!

biljetten är bokad, YESYESYES !!

//Deds

En kaotisk vecka

Men hej vad jag är nöjd!! Har ätit bra, avstått från bullar och kakor och godis som jag blivit bjuden på. Men inte ätiti specialmat...OCH, jag har tränat 5 ggr denna veckan - precis som PT sa.

Måndag - Crosstrainern 30 min + 5 min cykel
Tisdag - jobbar kväll, ingen träning
Onsdag - Crosstrainern 30 min + 5 min rodd
Torsdag - Fitness Yoga hemma 60 min, trodde jag skulle vrida ryggen ur led, fast tror inte man kan vrida den ur led - men fick en   
chock, så stel min rygg är.
Fredag - Crosstrainern 25 min + cykel 10 min (får kramp i föterna av crosstrainern)
Lördag - Bollprogrammet
Söndag - vila

Detta har dock inneburit att jag prioriterat träningen vilket fått till konsekvens att huset kaosat istället. Nu måste jag få ihop allt detta så att allt funkar. Tjoho - jag är på G - stort G

// E

The quiet scares me 'cause it screams the truth


It's like one of those bad dreams when you can't wake up
Looks like you've given up, you've had enough
But I want more, no, I wont' stop


Please don't tell me that we had that conversation




CHAO AMIGA, igen.. !

alltså.. dessa avsked.
kändes lite "Déjà vu" när man gick upp kl 04 imorse och gick rakt ut till bilen som snurade hjulen ´mot arlanda. varit och sovit hos & med A. hela veckan, har saknat henne så och nu åkte hon igen. vink vink och än en gång går hon genom tullen. men denna vecka har varit bra! :) men värsta grejen, är glad för hennes skull. och förhoppningsvis (vågar inte säga ngt innan biljetten är bokad) slipper jag vänta mer än 3månader innan jag träffar henne igen! :)
annars är jag mest trött. ligger i soffan med täcke och tittar på "Bert" hehe.. har massa saker jag ska göra egentligen, men klockan är ju bara 11.30. jaja, första prio idag är garderoberna, så ska ta tag i den sem. jobb imorgn!


amanda, lillasyster johanna & jag på arlanda imorse.
+ A;s halvsnygga resväska! ;D


update; nu kom P. hem också, och craschade i sängen. haha pigga huset.
//Deds.

RSS 2.0