Brrrrrr - vinter 05.30

Hej hopp! Här studsar man upp kl 05.30, ut i -14 grader, för att vara uppvärmd och klar för att träna kl 07.00 med PT. Eller studsar och studsar upp - släpar sig upp - chockar kroppen .... och sätter sig helt slut, efter ett tufft PT-pass, på T-banan för att åka in till arbetet och börja den långa arbetsdagen!
Detta gör man inte bara frivilligt, nej, man betalar först för att få komma in på SATS, sedan betalar man lite extra för att få en PT också... och sedan svettas man och plågar sig.... så underlig man är....egentligen...

Har postat ett kuvert/paket till Australien idag. Jösses - känns som att brevet kommer att flyga "business class", för det kostade 192 kr att skicka. Så nu får vi hoppas brevet blir väl omhändertaget på den långa resan till andra sidan jordklotet och hamnar i Denise händer.

Tänk så förunderliget det är här på jorden. Att det finns adresser, att man kan skriva typ fyra rader på ett papper och så kommer det till en speciell adress där något man känner bor.
Långt långt borta...
Visst är det fantastiskt!!  Och himla bra!! Självklart kan man tycka, men när man börjar tänka..... några bokstäver som vi, alla dessa miljoner människor, kommit överens betyder något speciellt, en och samma betydelse... en adress... en plats....

Ja, förunderligt är det... undrar om Karlavagnen kan ses på andra sidan jordklotet - jag tror inte det....


// E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0