Varför gör det så ont?

Älskade unge min, varför gör det så ont?
Ledsen blir alla ibland, hjärtat gör ont hos alla ibland, och jag tror livet är så. Ibland fladdrar fjärilar i magen och allt känns lätt, och ibland är allt tungt.
Kanske är du ledsen för att vissa perioder i ditt liv är över. Din elitsatsning på idrott är över i just den fasen, på just det sättet. Men ett avslut öppnar också upp möjligheten att släppa in annat!
Nu släppte du in häxan A, men när hon försvinner kommer det att komma in något ljust och bra, något som får ditt hjärta att kännas lätt, allt blir glatt och roligt.
Var inte ledsen, det kommer nya roliga äventyr in i ditt liv, bara du gör plats för dem.
Kanske är du ledsen för idrotten inte är lika självklar idag i ditt liv, men vill du kan du sopa banan igen, fast med andra förutsättningar.
Evy Palm vann sina mästerlopp i löpning när hon var 40 år.... Allt är möjligt!
Ät riktig mat, dra på dig skorna och dina löpartights, lyssna på fågelkvittret en stund innan du stoppar lurarna i öronen och lyssnar till upptempolåtarna och genomför en lätt jogg.
Ät riktig mat som ger riktig energi - då springer benen av sig själva, musklerna vaknar till liv och ditt leende kommer att sitta vid öronen. Och ett leende föder ett nytt leende.
Kanske räcker det att bara få springa för njutnings skull, kanske behöver du inte längre jaga tusendelar...

Så torka tårarna älskade unge - du har varit ledsen länge nog, nu har du snart skickat A på flykt, och in kommer något bra... bestäm att det är nu! Då kommer det! Det är positiva vindar nu.... lyssna, hör vindens vackra sång, se vindens färger, den varma vackra vinden kommer nu och för med sig något bra... Bara du är villig att ta emot det....

Mamma E!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0